Всі теми

+

Як заблокувати і відключити Facebook повідомлень програми з економічного аналізу

Facebook динамічно змінювалась політику конфіденційності протягом останніх кількох років. Хоча деякі зміни були насправді дуже корисні, деякі з них були досить абсурдно, дозволяючи людям втручатися в будь-який один конфіденційності, як ніколи. Це було зроблено речі простіше для людей, щоб зв'язатися з тільки будь-який один, яка в деяких відносинах може бути дуже тривожним. Ця стаття розповість деякі дуже основні параметри Facebook, що відносяться до отримання повідомлень. Ця стаття навчить вас, як зберегти небажаних людей від папки "Вхідні" для хорошого.

Раніше, Facebook умови, все з можливість відключити опцію «Повідомлення» на свої терміни, таким чином, щоб вони могли вирішити, чи на хотів тільки своїх друзів, щоб зв'язатися з ними або їх друзі друзів, і так далі. Але тепер, ця функція вже не доступні для користувачів. Так, якщо ви отримуєте небажані повідомлення від іншої, у вас є два способи впоратися з ситуацією. Ми будемо обговорювати ці два способи окремо в деталях і подивитися на процеси впровадити кожну з них.

1. встановити ваше повідомлення фільтрації "Суворий"

Таким чином всі небажані повідомлення (повідомлень від людей, які не є вашими друзями) піде на ваш "інші" папку, а не папку "Вхідні". Це означає, що в той час як ви будете як і раніше отримувати ці повідомлення, вони б не вас помилка більше, будучи в папці «Вхідні».

Для цього дотримуйтесь інструкцій, наведених нижче:

1. Увійдіть до облікового запису Facebook, перейшовши до www.facebook.com через ваш браузер і ввівши дійсні Facebook ім'я користувача та пароль.

2. Натисніть конфіденційності ярлики, поруч із вкладці сповіщення у верхньому правому куті екрана, у спадному меню, натисніть на "Хто може зв'язатися зі мною" і виберіть "Сувора фільтрація". Сувора фільтрація не дає повідомлення, надіслані нікому, крім своїх друзів надсилаються безпосередньо до папки «Вхідні». Однак, якщо в якийсь момент ви відчуваєте, дозволяючи вашому пильність ви можете легко повернутися до "Basic фільтрації", після чого більшу частину повідомлення буде надіслано на вашу поштову скриньку, крім "Інші" папку.

delete facebook message

3. Якщо це не вирішить вашу проблему, як людина, яка є причиною він є в списку ваших друзів, ви можете просто unfriend їх. Це зробить всі свої наступні повідомлення, бути відфільтровані і послав "Іншим" за замовчуванням. Але ви, можливо, доведеться видалити попередні розмови з ними по-перше, для фільтрації вступили в силу.

2. блок особи, від якого більше не хочете отримувати будь-які повідомлення

Якщо unfriending також не надійне рішення для вашої ситуації, і ви просто не хочете почути від іншої особи більше, або якщо ви відчуваєте, що справи йдуть з рук ви просто можете заблокувати його/її. Таким чином, що людина не зможе відправити вам будь-яке повідомлення на всіх, відвідати ваш профіль, ви в постах та позначення додати вас у друзі на те пішло. Але, пам'ятайте, що людей можна заблокувати колективно; Замість цього потрібно блокувати їх по одному. Щоб почати блокування люди, виконайте такі дії:

1. Знайдіть профіль людини, використовуючи панель пошуку у верхньому лівому кутку каналі новин.

delete facebook message

2. Відкрийте його/її профіль. Біля кнопки повідомлення буде ще одна кнопка з "..." на ньому. Натисніть її і у спадному меню виберіть "Заблокувати". Пам'ятайте, що після блокування людини, ні, що можете відвідати ваш профіль або надсилати вам повідомлення, ні ви можете відвідати його профіль і відправити йому повідомлення.

delete facebook message

3. Якщо ви випадково заблокувати користувача ви можете завжди розблокувати їх, перейшовши в налаштування і вибрати параметр "Блокування" в меню зліва екрану. Ви побачите список всіх людей, які заблоковано. Ви можете просто натиснути "розблокувати", написана проти ім'я особи, яку потрібно розблокувати, і він буде більше не заборонений з відвідують у вашому профілі або надсилати вам повідомлення.

delete facebook message

4. Пам'ятайте, що як тільки ви блокуєте хтось, вони все автоматично видаляються з списку ваших друзів. Тому, якщо в майбутньому ви патч речі з ними і вирішили розблокувати їх, ви будете мати відправити їм запит про дружбу, щоб зробити їх частиною вашого друга список знову. Інша справа, мати на увазі, в тому, що блокування взаємною. Це означає, що блокування хтось також перестає всі комунікації зі свого кінця для цієї особи теж.

Facebook's конфіденційність може бути набагато м'яким зараз, але ви ще деякі права собі такі як визначення того, хто тримати з папки "Вхідні" а отже, ваше життя. Ця стаття навчить вас, як використовувати ці права належним чином. Не потрібно бути знущаються або прослуховують або дратує людина більше. Можна просто йдеш вперед та вказівки, наведені вище і позбутися від них.

Запитання, що стосуються продукту? Говорити безпосередньо до нашої служби підтримки >>

Home > Ресурс >All Topics> поради > як блокувати і відключити Facebook повідомлень програми з економічного аналізу
n
Топ